Семинар: Како изабрати и реализовати успешне пројекте

// Категорије: Инфо | Биз |

У суботу, 4. октобра, од 11:00 часова, Центар за развој каријере вас позива на семинар: „Како изабрати и реализовати успешне пројекте?”.

Податак да више од половине започетих пројеката пропадне звучи поражавајуће. Разлог томе треба тражити у непостојању озбиљне анализе могућности за постизање циљева, односно студије изводљивости. Она је, жаргоном менаџера пројеката речено, пропусница за пролазак пројекта из иницијалне фазе у планирање и реализацију.

На семинару „Како изабрати и реализовати успешне пројекте?” сазнаћете како да ваши пројекти не буду део ове негативне статистике, али и још много тога:

- како да процените могућности успеха пројекта;
- како да поставите адекватну студију изводљивости;
- најчешћу структуру, садржај и правила за израду ове студије;
- да упоредите структуру трошкова и очекивану добит пројекта;
- да одредите основне ризике које носи реализација пројекта.

Искуство професионалца: Немања Стаменчић

Немања Стаменчић тренутно ради на позицији менаџера за управљање пројектима у компанији НИС Газпромнефт. Вишегодишње искуство у управљању пројектима, осим у НИС-у, стицао је и у банкарском сектору, између осталог у Социете Генерале Србија, као и у невладином сектору.

Поседује најпрепознатљивији глобални сертификат у области управљања пројектима, Project Management Professional (ПМП®). Његово практично искуство мери се хиљадама сати проведених на управљању пројектима у области ИТ-ја, маркетинга, управљања пословним процесима и слично.

Ко може да се пријави?

Број места је ограничен! Зато пожурите и пријавите се како бисте што пре искористили ову јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. Пријављивање траје до петка, 3. октобра, до 16:00 часова. 

Пријави се ОВДЕ.

Где и када?

Семинар ће бити одржан у просторијама LINK group (Цара Душана 34, Земун), 4. октобра, са почетком у 11:00 часова. О могућностима праћења семинара путем ливе стреама бићете накнадно обавештени.

За све додатне информације можете нам се обратити путем маила: [email protected]

Dobra tema! Vidimo se u subotu.

Објављено: 01.10.2014 16:03 - (Sashui)


0
2
7
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

15 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности