Umetnička rezidencija Cimer u studentskom gradu

// Kategorije: Kultura | Dom kulture Studentski grad |

Renomirani umetnik Aleksandar Jestrović Jamesdin će, u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2014, boraviti u Studentskom gradu u okviru projekta umetničke rezidencije Cimer. Umetnik će se naći u ulozi cimera, živeće u studentskoj sobi zajedno sa drugim studentima, hraniće se u menzi, družiti se i uključivati u svakodnevne aktivnosti života u Studentskom gradu. Umetnički radovi proizašli iz ovog iskustva biće predstavljeni na izložbi u Domu kulture Studentski u decembru. U toku trajanja rezidencije biće organizovan prateći program.

Gost-umetnik umetničke rezidencije Cimer, Aleksandar Jestrović ili Jamesdin, je diplomirani slikar iz Beograda, sa trenutnim prebivalištem u Berlinu gde je na usavršavanju u okviru postdiplomskih studija Art In Context na UDK Univerzitetu. Dobitnik je više nagrada za svoj umetnički rad. Izlagao je na brojnim domaćim i inostranim izložbama.

Projekat Umetničke rezidencije Cimer se realizuje u okviru likovnog programa Doma kulture Studentski grad i realizuje se u saradnji sa Studentskim centrom, a podržan je od strane Ministartsva kulture i informisanja Republike Srbije.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
3
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

14 + 13

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti