Уметничка резиденција Цимер у студентском граду

// Категорије: Култура | Дом културе Студентски град |

Реномирани уметник Александар Јестровић Јамесдин ће, у периоду од 1. новембра до 31. децембра 2014, боравити у Студентском граду у оквиру пројекта уметничке резиденције Цимер. Уметник ће се наћи у улози цимера, живеће у студентској соби заједно са другим студентима, храниће се у мензи, дружити се и укључивати у свакодневне активности живота у Студентском граду. Уметнички радови произашли из овог искуства биће представљени на изложби у Дому културе Студентски у децембру. У току трајања резиденције биће организован пратећи програм.

Гост-уметник уметничке резиденције Цимер, Александар Јестровић или Јамесдин, је дипломирани сликар из Београда, са тренутним пребивалиштем у Берлину где је на усавршавању у оквиру постдипломских студија Art In Context на UDK Универзитету. Добитник је више награда за свој уметнички рад. Излагао је на бројним домаћим и иностраним изложбама.

Пројекат Уметничке резиденције Цимер се реализује у оквиру ликовног програма Дома културе Студентски град и реализује се у сарадњи са Студентским центром, а подржан је од стране Министартсва културе и информисања Републике Србије.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
3
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

10 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности