Међународна студентска недеља у Београду

// Категорије: Култура | Студентске организације | Биз | Инфо |

Отворене су пријаве за учешће на 11. Међународној студентској недељи у Београду! Организација „Светски омладински талас“ отворила је пријаве за учешће на 11. Међународној студентској недељи у Београду 2017 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), фестивалу едукативног и забавног карактера који ће се одржати од 16. до 24. јула 2017. године под називом „Млади на делу“.


Сваке године, „ISWiB“ фестивал окупи око 250 студената из више од 50 земаља света и представља највећи студентски фестивал тог типа у југоисточној Европи.

Поделите своје идеје и ставове са колегама из Индонезије, Норвешке, Мексика, Литваније, Русије, Нигерије, али и региона у окружењу без предрасуда, насиља, ксенофобије и говора мржње. Ступите у контакт са изванредним стручњацима из различитих области и искористите стечено искуство за унапређење свог окружења или покретање сопственог пројекта!

Посебно охрабрујемо младе са хендикепом који долазе из Србије, као и припаднике других осетљивих група, да се пријаве и учествују јер ће од ове године фестивал бити прилагођен њиима у циљу промовисања важности повезивања свих младих из Србије са вршњацима из земље и света, као и укључивања у све активности фестивала кроз инклузивне групе. Ове године организоваће се 10 различитих радионица од којих се у свакој примењује другачији метод и то:

➢ We have a voice - metod: diskusija i javni govor ➢ Environment is us - metod: bio-hacking ➢ Where are you? – metod: mjuzikl i gluma ➢ You see me - metod: diskusija, fotografija, intervju ➢ We write the future – metod: kreativno pisanje ➢ Own your gender - metod: film, diskusija, istraživačko novinarstvo ➢ Breathe me in - metod: pejzažna arhitektura ➢ We love Serbia - metod: pravljenje rukotvorina korišćenjem starih zanata ➢ Respect my rights - metod: istaživačko novinarstvo, IT ➢ Stretch your mind - metod: joga

Процес пријаве садржи два корака:
1. корак: попуњавање он- лajн формулара
2. корак: Скајп интервју на енглеском језику који ће бити одржани током фебруара и марта


Услови за учествовање:
1. Учесник/ца треба да буде студент или дипломац који је недавно дипломирао.
2. Он/она мора да има између 18 и 30 година.
3. Учесник/ца мора да испуни оба корака процеса пријаве (попуњавање онлине формулара + Скајп интервју).


Трошкови учешћа:
Домаћи студенти који студирају на неком од универзитета у Србији плаћају трошкове учешћа у износу од 20€. У цену партиципације укључени су сертификат, мајица и сав потребан материјал за радионице. За студенте из иностранства трошкови учешћа износе 150€. Студенти из Србије могу тражити и организовање смештаја, али у том случају плаћају пуну цену учешћа као и студенти из иностранства. Трошкови пута, визе и џепарац нису покривени од стране организатора.
Пријаве су отворене до 28. фебруара 2017. године у 23:59х.
Постани и ти део интернационалне ISWiB породице!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

3 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности