Beldocs 2015- Студентске акредитације

// Категорије: Култура | Инфо |

Савет Међународног фестивала документарног филма BELDOCS одлучио је да за студенте Београдског универзитета одобри и подели 300 студентских акредитација по симболичној цени од 200 динара на име трошкова штампе.

Студентска акредитација омогућава гратис праћење програма фестивала у двема фестивалским салама, Дворани културног центра Београда и Дому омладине Београда, у свим терминима. За пројекције у великој дворани Сава Центра ове акредитације нису валидне.

Да би добио студентску акредитацију, студент мора да донесе фотокопију насловне стране индекса, и индекс на увид, као и да организатору фестивала достави валидну маил адресу.

Студентске акредитације се издају сваког радног дана у просторијама Beldocsa у улици Нушићева 6 на 4-том спрату, од 10 до 15 сати.

Број гратис студентских улазница за сваку филмску пројекцију је ограничен на 60, и биће дистрибуиран потпуно транспарентно по принципу ко први дође добиће улазницу.

Подела улазница за имаоце студентских акредитација ће се дешавати у времену од 10 до 12 сати на инфо пулту у Дому омладине, и од 16 сати до поделе свих гратис улазница такође на инфо пулту у Дому омладине искључиво за филмове који су тог дана на програму.

Студенти који не преузму улазнице на време имају могућност да дођу пред саму пројекцију филма који желе да гледају, уколико у сали пред сам почетак филма има слободних места за седење, имаоцима студентских акредитација биће омогућено да присуствују пројекцији и да седе.

Уколико у сали нема места за седење, имаоцима студентских акредитација биће омогућено да присуствују пројекцији, да стоје или седе на степеницама са стране, што је уобичајена пракса на свим фестивалима документарног филма у свету, уз неке изузетке.

Студент је у обавези да након завршеног фестивала одговори на упитник о утисцима с фестивала базирано на личном искуству, који ће организатор фестивала послати на маил адресу студента.

Позив за пријаву студентских акредитација је објављен на веб порталу фестивала.

Ваше пријаве можете послати на мејл адресу [email protected]За првих 300 примљених пријава издаћемо студентске акредитације.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

7 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности