Како зарадити као фриленсер?

// Категорије: ИТ | Инфо |

Како започети успешну каријеру и зарадити као фриленсер? Како доћи до клијената? На који начин наплатити своје услуге? Какве су законске обавезе и регулатива? Која су најтраженија фрееланце занимања?

Ово су најчешћа питања сваког ко жели да свој посао ради од куће, сам креира своје радно време, ради посао који жели и добро зарађује од тога. Колико је ово данас перспективна област показује и податак Elance платформе да фриленсери у Србији за годину дана зараде 5 милиона долара. Ово је сигурно занимање будућности, а добра вест је да свако може радити као фриленсер.

О томе како постати фрееланцер и бити успешан у томе говориће Иван Минић на бесплатном семинару Како успети као фрееланцер?, који у суботу, 7. фебруара од 11 до 13 часова, у својим просторијама, организује ЛИНК Центар за развој каријере.

Иван Минић се преко 10 година бави фриленс дизајном и девелопментом за стране клијенте. Оснивач је Бурек форума, највеће интернет заједнице на просторима бивше Југославије. Са партнерима из Мађарске покренуо је игру ConQUIZtador и портал Total Car. Оснивач је и извршни директор највеће регионалне конференције − Блогоманија.

Сви заинтересовани моћи ће да прате овај користан семинар од куће, захваљујући ливе стреаму који је обезбедила ИТ Академија. Довољан је само клик на линк.

Током семинара ће бити активна расправа, и у њој ће моћи да учествују и они који прате семинар путем интернета. Питања се могу слати путем CCD Фејсбук налога и она ће одмах бити прослеђена предавачу.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
8
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

20 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности