Топ 5 најчитанијих вести у 2015.

// Категорије: Магазин | Инфо |

Нова 2016. стигла је брже него што смо очекивали, 2015. смо радо оставили за собом (мада ћемо се тешко навићи на писање датума), али оно на шта смо сви заборавили је да са Новом годином стиже и испитна недеља. Док нам испитна грозница још није покуцала на врата и са собом донела депресију и, надајмо се, три пакета енергетског пића, Екипа Пушкица је одлучила да своје читаоце орасположи још једном у низу вести о нашем вољеном факултету.

Без даљег дужења, представљамо топ 5 вести који су ти улепшалe 2015. годину.


5. Најбољи предавачи на ФОН-у


Пето место, али ипак једна од наших омиљених, заузела је вест о најбољим предавачима на ФОН-у. Комплетну вест, ако сте је неким чудом пропустили, можете погледати овде.


4. 60 ЕСПБ за буџет


Ко о чему, ФОНовци о буџету. Ко ће да се бори за наша права ако не ми сами? Вест је освојила четврто место, али по важности за све студенте Београдског универзитета, свакако је на првом.


3. Анонимни ФПН-овац о ФОН-овцима


Чињеница да је ова занимљива вест освојила треће место говори нам много о просечном ФОНовцу, али пре свега да има смисао за хумор. Та чињеница поткрепљена је и информацијом да је број несрећа студената ФПН-а порасла чак за 150 посто након објаве ове вести.


2. Уништена додела диплома


Друго место припало је кратком погледу у нашу будућност, прилично тмурном по свему судећи. Припремите се, даме и господо, време никога не чека, па чак ни моћне ФОНовце. Детаљно предвиђање можете добити позивом на број 00386/70506663 или кликом на овај линк.


1. ФОН има новог декана


Кратка, али не мање битна вест о нашем новом декану освојила је прво место, што су студенти ФОНа наравно прославили уз познати хит Жељка Јоксимовића: Јесил’ моје најмоје, као што сам и ја твоје, од живота Милије...

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
5
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности