Top 5 najčitanijih vesti u 2015.

// Kategorije: Magazin | Info |

Nova 2016. stigla je brže nego što smo očekivali, 2015. smo rado ostavili za sobom (mada ćemo se teško navići na pisanje datuma), ali ono na šta smo svi zaboravili je da sa Novom godinom stiže i ispitna nedelja. Dok nam ispitna groznica još nije pokucala na vrata i sa sobom donela depresiju i, nadajmo se, tri paketa energetskog pića, Ekipa Puškica je odlučila da svoje čitaoce oraspoloži još jednom u nizu vesti o našem voljenom fakultetu.

Bez daljeg duženja, predstavljamo top 5 vesti koji su ti ulepšale 2015. godinu.


5. Najbolji predavači na FON-u


Peto mesto, ali ipak jedna od naših omiljenih, zauzela je vest o najboljim predavačima na FON-u. Kompletnu vest, ako ste je nekim čudom propustili, možete pogledati ovde.


4. 60 ESPB za budžet


Ko o čemu, FONovci o budžetu. Ko će da se bori za naša prava ako ne mi sami? Vest je osvojila četvrto mesto, ali po važnosti za sve studente Beogradskog univerziteta, svakako je na prvom.


3. Anonimni FPN-ovac o FON-ovcima


Činjenica da je ova zanimljiva vest osvojila treće mesto govori nam mnogo o prosečnom FONovcu, ali pre svega da ima smisao za humor. Ta činjenica potkrepljena je i informacijom da je broj nesreća studenata FPN-a porasla čak za 150 posto nakon objave ove vesti.


2. Uništena dodela diploma


Drugo mesto pripalo je kratkom pogledu u našu budućnost, prilično tmurnom po svemu sudeći. Pripremite se, dame i gospodo, vreme nikoga ne čeka, pa čak ni moćne FONovce. Detaljno predviđanje možete dobiti pozivom na broj 00386/70506663 ili klikom na ovaj link.


1. FON ima novog dekana


Kratka, ali ne manje bitna vest o našem novom dekanu osvojila je prvo mesto, što su studenti FONa naravno proslavili uz poznati hit Željka Joksimovića: Jesil’ moje najmoje, kao što sam i ja tvoje, od života Milije...

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
5
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

8 + 20

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti