Оцените професоре

// Категорије: Инфо | Факултет |

У склопу континуираних настојања да се студентима омогући што више квалитетних садржаја и интерактивних елемената, Пушкице од данас нуде могућност оцењивања рада професора. 

Списак наставног кадра можете пронаћи на страницама предмета. Један корисник, једног професора може оценити само једном, с тим што своју оцену у сваком тренутку може изменити.

Ова опција је отворена само за регистроване чланове портала и није је могуће користити другачије како не би долазило до злоупотреба.

Циљ оваквог вида континуалног анкетирања студената је стварање слике о квалитету наставе на свим предметима. С тим у вези, Екипа Пушкица позива све колеге да се региструју на наш портал и да дају свој допринос кроз оцењивање. Са друге стране молимо све колеге да све своје личне симпатије или анимозитете према појединим професорима или асистентима оставе по страни и да оцене дају што објективније. 

Екипа Пушкица такође наглашава да никакви видови увреда и непримерених коментара неће бити толерисани и да ће сви такви коментари бити уклоњени, а корисници суспендовани.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
8
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 13

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности