Разбијамо малер: Концерт бенда Џа или Бу

// Категорије: Mikser House | Култура | Забава |

Екипа Пушкица не престаје да вас изненађује!

После дугог и тешког испитног рока, пружамо вам прилику да се опустите уз мало музике.

Мартовски петак 13. је за многе баскузан, али у Мikser House-у малера нема, јер нам у госте долази састав "Џа или Бу” који ће премијерно са почетком у 21 час приказати нови спот за песму, симболично, “Баксузан дан” и заједно са публиком разбити малер најомраженијег дана у месецу. Поводом овога вам пружамо прилику да освојите улазнице за концерт бенда ,,Џа или Бу".

Све што треба да урадите је да нам у коментару одговорите на следеће: Наведите две песме бенда Џа или Бу * Прва три најбржа читалаца освојиће по две карте за Џа или Бу! :)

Поред ветерана “Џа или Бу” као предгрупе ће наступити они који тек почињу да освајају домаћу музичку сцену, Eric & the Worldly Savages, The Replicunts, Zvučni Zid i Bricks and Cans.

Џа или Бу је основан 1987. године на Врачару (Београд). Сви чланови прве поставе бенда потичу из исте улице. С обзиром да се почињало од нуле а нико није знао бог зна шта одлучено је да се бенд крсти по једној старој српској изреци која се употребљава када нешто велико треба да урадиш а не знаш да ли ћеш успети или пропасти.

После доста комбинација постава се усталила на тројци: Сабљар, Дуле и Кид која је функционисала до доласка првог певача Стојана Радичевића - Лолета. У ово време, а за време рада са Лолетом, бенд је снимао демо снимке и свирао концерте по гимназијама што је у то време била честа појава. Данас, поставу бенда чине: Небојша Симеуновић – вокал, Дејан Милојевић – бубањ, Игор Панић – гитара, Владимир Маркош – бас и Владан Васиљевић – гитара. Један од њихових најновијих хитова јесте ,,Баксузан дан" за који се надају да ће спот још више освојити публику.

За детаљнију биографију и више информација о бенду можете сазнати путем линка.

* Не заборавите да будете улоговани приликом остављања коментара јер ће једино тако коментар аутоматски бити постављен.

Baksuzan dan, Ziveo Staljin

Објављено: 12.03.2015 20:20 - (BUNT!!!!)


0
0
Neki drugi grad, Stampedo

Објављено: 11.03.2015 18:36 - (SandraZ)


0
3
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

0 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности