Рођендан портала Млади

// Категорије: Забава | Култура |

У холу Дома омладине Београд на првом спрату, у недељу, 14. септембра 2014. одржаће се хуманитарно дружење поводом првог рођендана сајта PortalMladi.com. Догађај је отвореног типа и планирано је да траје у периоду од 17:00 до 22:00 часова.

Догађај је замишљен као дружење уз акустичну музику коју ће изводити бенд “Дошли смо да свирамо”. На самом почетку програма, гостима ће се обратити Александар Дашић, оснивач и уредник сајта. Присутни ће потом имати прилику да се упознају и са сарадницима сајта из различитих сектора који чине тим Портала Млади, начином на који овај интернет сервис функционише, као и резултатима постигнутим у првих годину дана.

Остатак вечери гости ће провести у опуштеној атмосфери уз торту, музику, дрво жеља, колачиће судбине и многа друга изненађења.

Хуманитарни каратктер догађаја огледа се у идеји да се донирани производи продају по симболичним ценама, новац од продаје биће уплаћен на рачун програма „1 у милион“ Фондације Ане и Владе Дивац за обнову школе у селу Башин код Смедеревске Паланке. Дакле, неће бити постављене класичне кутије за прикупљање прилога, већ желимо на интерактивни начин прикупити новац.

Организацију догађаја је до сада помогло неколико компанија и удружења, а међу њима се налазе Дом омладине Београд, Компанија Хеинекен Србија, Аве медиа, Фондација “Ана и Владе Дивац”, Кампос торте, Balon.rs, УГ Србија у покрету, Taff Line и друге.

Фејсбук евент

ДОЂИТЕ ДА СЕ УПОЗНАМО И ПОМОГНЕМО ЗАЈЕДНО!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

0 + 6

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности