Позив за учешће на пројекту „Корак по корак”

// Категорије: Култура |

Инклузивни покрет реализује пројекат „Корак по корак” чији је циљ да подстакне младе да се активно укључе у решавање проблема недостатка културних садржаја и омогући квалитетно провођење слободног времена кроз волонтеризам и културни активизам. Овим пројектом креираћемо едукативни програм који се састоји од посета музеја, споменика културе, обиласка делова града, улица и установа које су утицале на креирање културног амбијента Београда. Кроз разговор са кустосима, професорима и радницима културе млади ће моћи да установе колико заправо знају о културној баштини и добију многе информације које су за њих биле непознате, а које су јако битне за стварање културно освешћеног човека. Млади из Београда ће научити како критички да размишљају о простору који их окружује и развију позитиван однос са културном баштином.

Као део активности на пројекту биће реализована и едукативна тура 16. марта 2016.године са почетком у 9 часова, испред Конака кнегиње Љубице. Тура је целодневна и учествоваће 20 учесника од 18-30 година. Нека од места које ће посетити су: Конак кнегиње Љубице, Музеј Народног позоришта и други. Пројекат је реализован од стране Министарства омладине и спорта кроз конкурс за финансирање волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих -Млади су закон.

Уколико сте заинтересовани да се прикључите овом пројекту попуните пријавни формулар до 12. марта 2017. године. Уколико имате неко питање обратите се на мејл office@inkluzivnipokret.org

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 5

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности