Dom kulture Studentski grad : Rulet - ples

// Kategorije: Dom kulture Studentski grad | Kultura | Info |

Ne propustite priliku da osvojite karte za predstavu ,, Rulet - ples" koja se odigrava 16. aprila sa početkom u 20 časova.

Sve što treba da uradite je da se ulogujete na svoj Puškice nalog i u komentaru nam tačno odgovorite na pitanje : Koja je tema predstave ?

Prva najbrža osoba koja tačno odgovori na pitanje dobija dve karte za predstavu Rulet-ples.

Predstava je urađena prema tekstu Aleksandra Jugovića koji je, koristeći se elementima satire i ironije, u delu uspešno raskrinkao čemer naše svakodnevice.

Tema predstave "Rulet-ples" koju je režirao Marko Živić,  je novac kao glavni pokretač u životu, odnosno pitanje šta su ljudi sve u stanju da urade za njega i kako on ruši međuljudske odnose.

 „Svet oko nas, opšti slom morala i nedostatak etike, idoli lažnih vrednosti dovode nas do božanstva kome se svi klanjaju - novcu. Kako to u životu biva, loptica ubačena u rulet života ponekad se ne zaustavi na broju ili boji koju smo mi želeli. Četvoro ljudi, zarobljenih u svom malom svetu, vremenom dolaze do istine koja je bolna, ali i otrežnjujuća. Porodica, kao nukleus svega, će pobediti. Ili ne? Nadamo se da ipak hoće... Publika naše predstave će se smejati, zamisliti, a u isto vreme i poželeti da bude drugačija... bolja.“

U predstavi igraju: Ljubinka Klarić, Milorad Damjanović, Jelena Rakočević Cekić i Marko Janjić.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

5 + 12

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti