Дом културе Студентски град : Рулет - плес

// Категорије: Дом културе Студентски град | Култура | Инфо |

Не пропустите прилику да освојите карте за представу ,, Рулет - плес" која се одиграва 16. априла са почетком у 20 часова.

Све што треба да урадите је да се улогујете на свој Пушкице налог и у коментару нам тачно одговорите на питање : Која је тема представе ?

Прва најбржа особа која тачно одговори на питање добија две карте за представу Рулет-плес.

Представа је урађена према тексту Александра Југовића који је, користећи се елементима сатире и ироније, у делу успешно раскринкао чемер наше свакодневице.

Тема представе "Рулет-плес" коју је режирао Марко Живић,  је новац као главни покретач у животу, односно питање шта су људи све у стању да ураде за њега и како он руши међуљудске односе.

 „Свет око нас, општи слом морала и недостатак етике, идоли лажних вредности доводе нас до божанства коме се сви клањају - новцу. Како то у животу бива, лоптица убачена у рулет живота понекад се не заустави на броју или боји коју смо ми желели. Четворо људи, заробљених у свом малом свету, временом долазе до истине која је болна, али и отрежњујућа. Породица, као нуклеус свега, ће победити. Или не? Надамо се да ипак хоће... Публика наше представе ће се смејати, замислити, а у исто време и пожелети да буде другачија... боља.“

У представи играју: Љубинка Кларић, Милорад Дамјановић, Јелена Ракочевић Цекић и Марко Јањић.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 15

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности