Завири у свет студије случаја

// Категорије: Инфо | Студентске организације | Вести |

У четвртак 20. марта 2014. у 20h на Факултету организационих наука, студентске организације ЕСТИЕМ ЛГ Београд и Case Study Club ће организовати трибину "Студија случаја - у свету и код нас". Трибина је намењена свим студентима који желе да сазнају нешто више о томе шта је студија случаја и како је решити.

Ова трибина се одржава пре реализације два велика такмичења у решавању студије случаја, а то су Case Study Show и Belgrade Business International Case Competition. Case Study Show је манифестација такмичарског карактера, коју организује ЕСТИЕМ локална група Београд и која пружа студентима могућност да своје знање искажу у пракси, као и то да се упознају са менаџерима водећих компанија на нашем тржишту. Belgrade Business International Case Competition је интернационално такмичење у решавању студије случаја у коме се такмичи 12 тимова признатих светских факултета, а међу њима и тим са ФОН-а као представник Универзитета у Београду. Сам догађај организује Case Study Club, студентска организација која има за циљ да студентима пружи прилику да стечено знање унапреде искуством у пракси, учествују у организовању пројеката и да се такмиче на локалним и међународним такмичењима у решавању студије случаја.

На трибини ће испред ЕСТИЕМ-а причати Јована Тодоровић, а испред организације Case Study Club Марија Ивановић. Јована и Марија ће кроз своје искуство у поменутим организацијама објаснити како се решава студија случаја како на локалним, тако и на регионалним и светским такмичењима. Марија је освојила друго место на такмичењу McGill Management International Case Competition 2013. године у Монтреалу и прво место на регионалном Hult Global Case Challenge 2012 такмичењу у Лондону, а такође се такмичила у финалу у Њујорку исте године. Јована је освојила прво место на CS такмичењу у Порторожу 2011. године, као и прво место на TIMES полуфиналу у Истанбулу 2013. године. Такође је учествовала на Case Study Show-у, Citizen Act online такмичењу Societe Generale банке и на TIMES финалу у Минхену 2013. године. Заједно су освојиле прво место на регионалном такмичењу у Порторожу 2012. године.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
3
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

3 + 14

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности