5 ствари које запослени у Google-у не воле у тој компанији

// Категорије: Магазин |

Google је познат по својим иновацијама, сјајним бенефицијама и организационом културом, али чак и запослење у највећем претраживачу интернета има своје лоше стране.

Сви су преквалификовани.

Пошто Google може себи да приушти да запосли најбоље људе, већина радника су студенти са врхунских факултета који у овој компанији раде слабије плаћене послове као што су пружање техничке подршке или ручно скидање означених клипова са YouTube-a.

Ако нешто не може да се измери, онда то нема вредност.

Нематеријална побољшања као што је употребљивост која се не може измерити мерним јединицама сматра се бескорисним и губљењем времена.

Баланс између посла и приватног живота не постоји.

Сјајнe привилегије које компанија нуди служе да задрже раднике везане за њихове послове, а култура не узимања пауза и одмора у компанији је подржана од стране менаџмента.

Неефективни средњи менаџмент

Неефективни лидери који су превише фокусирани на мерљиве циљеве се плаше да изађу из шаблона и немају идеју како да инспиришу своје тимове.

Појединац се осећа превише малим, мислећи да не може да утиче на нешто веће.

Када неко ради у компанији толико великој као што је Google, осећа се као ''још једна цигла у зиду''. Тешко је видети утицај свог посла осим ако нисте инжењер који креира нови ''кул'' производ.

Уколико вас занима цео интервју са запосленима у Google-у погледајте га овде.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 1

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности