Водимо вас на представу Важно је звати се Ернест у ДКСГ

// Категорије: Инфо | Култура | Дом културе Студентски град |

Пушкице и даље настављају да награђују најбрже кориснике. Освојите карте за представу ,, Важно је звати се Ернест" која се одиграва 21. априла са почетком у 20 часова.

Потребно је да будете брзи, улогујете се на свој Пушкице налог и у коментару нам тачно одговорите на питање : Ко је написао текст за представу Важно је звати се Ернест ? 

Прва најбржа особа која то уради а при том тачно одговори на питање, добија две карте за ову фантастичну комедију.

Реч је о еклектичној комедији са елементима гротеске, мјузикла, пародије, кемпа, а истовремено актуелној причи о (не)уважавању различитости.

 " Испратили смо у сваком смислу идеју Оскара Вајлда да то буде тривијална комедија за озбиљне људе односно да представа жанровски одлази на излете у разне стилове, који су некада гротескни, на нивоу физичког хумора ала Монти Пајтон, некада музичко позориште и пародија на мјузикл, али и неки скоро мрачни кемп, хеви метал" - рекао је редитељ представе Никола Завишић.

"Важно је звати се Ернест", по тексту Оскара Вајлда који је превео Владимир Петровић има помало бизаран заплет, ујдурму међу пријатељима у вези са сакривањем идентитета, женидбом, хомосексуализмом. За "неспоразуме" је битна игра речи, јер име из наслова на енглеском означава искреност, поштење, озбиљност као карактерну особину.

Играју: Ненад Стојменовић, Милош Ђорђевић, Анастасиа Мандић, Сена Ђоровић, Зоран Ћосић, Душанка Стојановић Глид, Соња Кнежевић, Немања Константиновић

OSKAR VAJLD

Објављено: 20.04.2015 18:03 - (dule90ivan)


0
0
Oskar Vajld

Објављено: 20.04.2015 18:01 - (jjelena)


0
0
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

10 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности