Бесплатан семинар личних и професионалних вештина - Soft Skills Academy

// Категорије: Студентске организације |

Семинар личних и професионалних вештина се одржава и ове године у периоду од 15. до 19. маја 2018. године у просторијама Машинског факултета у Београду.

Удружење студената електротехнике Европе - Истек Локални комитет Београд организује, девети пут заредом, бесплатан семинар личних и професионалних вештина „Soft Skills Academy“ за све студенте Универзитета у Београду. Сви заинтересовани се могу пријавити путем пријаве на сајту догађаја од 23. априла до 8. маја.

Подршку пројекту „Soft Skills Academy“ пружили су Електротехнички факултет, Универзитет у Београду и Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Циљ семинара је да студенти стекну нове вештине и прошире своје академско знање што ће им помоћи у даљем личном и професионалном усавршавању. Током петодневног семинара 50 одабраних учесника ће бити у прилици да присуствује едукативним тренинзима. Биће организовано девет специјализованих тренинга на тему презентационих и комуникационих вештина, временског планирања,емоционалне интелигенције, лидерства, рада у тиму и многим другим. Тренинге ће водити међународно сертификовани Истек тренери, као и представници водећих консултантских и ревизорских компанија са којима смо остварили сарадњу. По завршетку семинара учесницима ће бити додељени сертификати потписани од стране генералног покровитеља Ендаве и организатора.

„Формално образовање које студенти стичу на факултету, нажалост, подразумева усавршавање само у научном смислу, при чему су практична и општа знања прилично запостављена. Академија „меких“ вештина омогућава студентима да надограде и друге сфере своје личности, да употпуне своје знање организационим и комуникационим вештинама. Ове вештине младим стручњацима олакшавају први контакт са будућим послодавцима и пружају прву степеницу у њиховим професионалним каријерама. Похађањем Академије, студенти праве велики корак на личном и професионалном нивоу, и тиме постају спремнији за све оно што их чека у пословном свету.“, поручују организатори пројекта.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем сајтa догађаја до 8. маја, до када су отворене пријаве.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

6 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности