Научите како ради најпопуларнији PHP фрејмворк

// Категорије: Инфо |


Девелопери су прогласили Ларавел за најпопуларнији ПХП фрејмворк за 2014. годину. Због своје једноставности и „чистог” кода, овај бесплатан, open source ПХП фрејмворк је био инспирација великом броју ПХП инжењера да свој рад ускладе са најновијим трендовима на тржишту.

Како функционише Ларавел? Како га користити у реалним ситуацијама и пројектима? Које технологије употребити за рад у њему? Како тестирати Ларавел апликације и зашто је то уопште важно?

Како радити у Ларавелу и успешно га тестирати откриће предавачи Горан Милитаров и Милан Поповић, на бесплатном семинару који у суботу, 24. јануара, од 11 до 13 часова у својим просторијама организује ЛИНК Центар за развој каријере (www.razvoj-karijere.com).

Горан Милитаров се бави програмирањем више од 10 година и аутор је великог броја пројеката из домена wеб развоја, користећи првенствено Ларавел фрејмворк. Поред Ларавела, успешно се бави и развојем Wordpress плагинова, као и различитим фронт-енд технологијама.

Милан Поповић тренутно ради као Сениор PHP девелопер у компанији 12Mnkys из Берлина. Усавршава се за објектно оријентисано програмирање и дизајн патерна. Активно се бави проучавањем и применом SQL и NoSQL база података. Један је од оснивача Удружења ПХП Србија.

Сви заинтересовани моћи ће да прате овај користан семинар од куће, захваљујући ливе стреаму који је обезбедила ИТ Академија. Довољан је само клик на следећи линк.

http://www.link-elearning.com/stream/sr/Laravel.php


Током семинара ће бити активна расправа, и у њој ће моћи да учествују и они који прате семинар путем интернета. Питања се могу слати путем CCD Фејсбук налога и она ће одмах бити прослеђена предавачу.

За додатна питања и информације у вези са семинаром, обратите се на: [email protected]

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
7
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности