Global Village – креативни сајам култура

AIESEC студентска организација ове зиме организује интернационалну манифестацију под називом ’’Global Village’’ са циљем да уједини различите културе, укусе, менталитете и стилове на једном месту!

23. фебруара у Тржном центру Ушће одржаће се креативни сајам култура „Global Village" на коме ће Београђани имати прилику да се упознају са културама које представљају студенти из земаља као што су Русија, Турска, Египат, Бугарска, Грчка, Нигерија, Италија, Кина, Тунис.


Посетиоци „Global Village" догађаја имаће јединствену прилику да се упознају са културама различитих земаља, храном, пићем, музиком, плесовима, традиционалним ношњама, као и пословицама и рецептима светских националних кухиња. Сајам култура за циљ има уклањање географских и културолошких баријера како би се поштовале разлике и повезаност, али и позивање на толеранцију и поштовање различитости култура.


Дођите и будите део интернационалне атмосфере и духа који стварају млади, амбициозни студенти из свих крајева света. На самом догађају студенти београдског универзитета моћи ће детаљније да се информишу како и они да добију прилику да путују, волонтирају и буду део неког иностраног ’’Global Village’’ догађаја. У понедељак ћемо заједно са учесницима послати поруку толеранције и на тај начин дати допринос неговању вредности мултикултурализма у Србији, немојте пропустити шансу да је и Ви пошаљете са нама.


Улаз на сајам културе слободан је за све посетиоце, и одржаће се са почетком у 19 часова.


AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој и остваривање позитивног утицаја на друштво.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

6 + 4

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности