ЕСТИЕМ академија модерног менаџмента

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

Студентска организација ЕСТИЕМ ЛГ Београд организује 12. пут по реду пројекат Академија Модерног Менаџмента.

 

ЕСТИЕМ је европска организација која повезује студенте индустријског инжењеринга и менаџмента, а тренутно броји око 80 локалних група, међу којима је ова у Београду једна од најактивнијих. Сваке године се организују локални и интернационални пројекти, при чему се Академија Модерног Менаџмента издваја по свом едукативном карактеру.

Овај догађај пружа знања о некој од актуелних тема у области менаџмента, а ове године је фокус на продукт менаџменту.

Овогодишњи програм АММ-а омогућава учесницима стицање свеобухватног знања и вештина неопходних за успешно праћење производа, од саме идеје до лансирања на тржиште.

 

  1. дан, СТУДИРАЊЕ: У понедељак, 17. јула, сазнајте колики је утицај продукт менаџера у процесу идеације, развоја и дизајна производа, али и праћења тржишног успеха истог. Имаћете прилику да се упознате са свим његовим задужењима и тако стекнете утисак зашто је његов посао, данас, један од најтраженијих.

 

  1. дан, ИСТРАЖИВАЊЕ: За уторак, 18. јул, откријте на који начин појединачне функције учествују у продукт менаџменту, и где лежи улога дејта сајeнса у животном циклусу једног производа.

 

  1. дан, ВАЛИДАЦИЈА: У среду 19. јула, моћи ћете да проверите знање које сте усвојили претходна два дана, након чега ће уследити нетворкинг котел и свечано затварање пројекта.

 

За овај догађај се можете пријавити на следећем линку

Пријаве трају до 5. јула.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

7 + 15

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности