Gde su, šta rade?

Jovo Vujanović prijavio doktorsku disertaciju na FON- u (njuz)

26.01.2017 18:10
„Čuo sam da veoma lako i brzo mogu da napišem doktorat. Dovoljno je samo da prekopiram malo sa Vikipedije o teknologiji, a primere imam iz mog preduzeća. Teorijski deo ću uzeti i iz stranih naučnih radova. Siguran sam da će rad biti odobren.“

iOS aplikacija bivšeg studenta FON-a

17.11.2013 18:19

Ekipa programera iz Beograda, okupljena u tim pod nazivom Nulapps napravila je igru za platformu iOS, sa nazivom Zoorchestra. Igra je namenjena najmlađima kako bi na zabavan i zanimljiv način, uz igru, stvarali melodije. Jedan od članova ovog tima je Miroslav Dragićević, bivši student FON-a. On je bio raspoložen da nam odgovori na nekoliko pitanja, i obezbedio je čitaocima Puškica poklone (pogledajte dole).

Gde su, šta rade?: Nebojša Radović - Eniac

25.09.2013 12:33
U okviru rubrike "Gde su, šta rade?" Puškice vam ovog puta donose intervju sa Nebojšom Radovićem, poznatim i kao Eniac. Nebojša je pre nekoliko godina diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka, a nedavno je postao i master međunarodnog marketinga na Hult poslovnoj školi. Tokom studija, Nebojša je bio i aktivni član AIESEC-a i Puškica, a kao član Puškica bio je odgovoran i za doskorašnji izgled našeg i vašeg sajta.  Pročitajte u nastavku, gde je sada, šta radi i kakvi su mu planovi za budućnost, kao i pogledi na studentske dane.

Gde su, sta rade? Intervju sa Kostandinom Dimitrijevićem

19.05.2013 14:00
  U okviru rubrike "Gde su, šta rade?" Puškice vam ovoga puta donose intervju sa bivšim asistentom Fakulteta organizacionih nauka, Kostandinom Dimitrijevićem. Kostandin je svojevremeno držao nastavu na predmetima Strukture podataka i algoritmi i Modelovanje poslovnih procesa, a studentima kojima je predavao je, uglavnom, ostao u dobrom sećanju. Više godina uzastopno je bio među najbolje ocenjenim asistentima na fakultetu. Gde je on danas i šta radi, možete pročitati u narednim redovima.

Intervju sa osnivačem Puškica

15.04.2011 14:00
Najavljena serija intervjua sa bivšim članovima naše Ekipe večeras će, prirodno, biti otvorena razgovorom sa našim osnivačem. Ivan Petraš, na fakultetu poznatiji kao James, davne 2001. studirao je na FON-u i jedan je od dvojice glavnih krivaca za naše postojanje 10 godina kasnije. Danas radi kao Project manager u jednoj srpskoj IT firmi koja radi za englesko tržište, a više o samom osnivanju Puškica, tadašnjem FON-u, samom Ivanu i njegovim danima na fakultetu možete pročitati u dužoj vesti.