Где су, шта раде?

Јово Вујановић пријавио докторску дисертацију на ФОН- у (њуз)

26.01.2017 18:10
„Чуо сам да веома лако и брзо могу да напишем докторат. Довољно је само да прекопирам мало са Википедије о текнологији, а примере имам из мог предузећа. Теоријски део ћу узети и из страних научних радова. Сигуран сам да ће рад бити одобрен.“

iOS aпликација бившег студента ФОН-а

17.11.2013 18:19

Екипа програмера из Београда, окупљена у тим под називом Nulapps направила је игру за платформу iOS, са називом Zoorchestra. Игра је намењена најмлађима како би на забаван и занимљив начин, уз игру, стварали мелодије. Један од чланова овог тима је Мирослав Драгићевић, бивши студент ФОН-а. Он је био расположен да нам одговори на неколико питања, и обезбедио je читаоцима Пушкица поклоне (погледајте доле).

Где су, шта раде?: Небојша Радовић - Eniac

25.09.2013 12:33
У оквиру рубрике "Где су, шта раде?" Пушкице вам овог пута доносе интервју са Небојшом Радовићем, познатим и као Eniac. Небојша је пре неколико година дипломирао на Факултету организационих наука, а недавно је постао и мастер међународног маркетинга на Хулт пословној школи. Током студија, Небојша је био и активни члан АИЕСЕЦ-а и Пушкица, а као члан Пушкица био је одговоран и за доскорашњи изглед нашег и вашег сајта.  Прочитајте у наставку, где је сада, шта ради и какви су му планови за будућност, као и погледи на студентске дане.

Где су, ста раде? Интервју са Костандином Димитријевићем

19.05.2013 14:00
  У оквиру рубрике "Где су, шта раде?" Пушкице вам овога пута доносе интервју са бившим асистентом Факултета организационих наука, Костандином Димитријевићем. Костандин је својевремено држао наставу на предметима Структуре података и алгоритми и Моделовање пословних процеса, а студентима којима је предавао је, углавном, остао у добром сећању. Више година узастопно је био међу најбоље оцењеним асистентима на факултету. Где је он данас и шта ради, можете прочитати у наредним редовима.

Интервју са оснивачем Пушкица

15.04.2011 14:00
Најављена серија интервјуа са бившим члановима наше Екипе вечерас ће, природно, бити отворена разговором са нашим оснивачем. Иван Петраш, на факултету познатији као James, давне 2001. студирао је на ФОН-у и један је од двојице главних криваца за наше постојање 10 година касније. Данас ради као Project manager у једној српској ИТ фирми која ради за енглеско тржиште, а више о самом оснивању Пушкица, тадашњем ФОН-у, самом Ивану и његовим данима на факултету можете прочитати у дужој вести.