Osvojite karte za balet u Madlenianumu

// Kategorije: Magazin | Kultura | Madlenianum |

Sa mesecom decembrom stižu i nove predstave u Madlenianum. Ovoga puta Puškice vas vode na balet „Severna bajka“ koji će biti izveden 02.12.2013. godine od 19:30 časova.

Kao što je već poznato, karte za balet „Severna bajka“ dobiće dva najbrža prijavljena korisnika koja ostave komentar na ovu vest. 

Više detalja o baletu možete pogledati u nastavku, a takođe možete pogledati i repertoar Madlenianuma za decembar, sa cenama prilagođenim za studente.

“Severna bajka”, po tekstu „Per Gint“ od Henrika Ibsena, je spektakl u kome se uz sjajnu muziku udružio ljudski glas, pevanjem i govorenjem, dramsko zbivanje u kome su igrači upotpunili i utemeljili umetnički doživljaj.

Bajkovito tumačenje večne ljubavi i problema u vezi spoznaje samog sebe, sazrevanjem, odrastanjem i dozrevanjem, uz mogućnost da se voli, pati, čeka i dočeka voljeno biće…Sve to sažeto je na jednom mestu u baletskoj predstavi “Severna bajka”. Ibzenova drama i Grigova muzika prate put odrastanja i samospoznaje glavnog junaka, Per Ginta, kroz mnoge neobične situacije, predele, susrete sa ljudima, dovodeći ga do trenutka zrelosti. 

Reditelj i koreograf: Staša Zurovac
U glavnim ulogama igraju baletski igrači: Miloš Marjan kao Per Gint, Bojana Žegarac kao Solveiga
Vokalni solisti: N. Nenić, bariton, J. Stojković, sopran, T. Obrenović, mecosopran
Glumac: Bojan Krivokapić

Karte za balet Severna bajka osvojili su Visionary i Superaleks. Pratite Puškice i dalje i očekujte druge vredne nagrade!


Objavljeno: 02.12.2013 10:38 - (Puškice)


0
0
i ja :)

Objavljeno: 01.12.2013 14:54 - (powerpuff)


0
0
ocu karte

Objavljeno: 01.12.2013 14:40 - (Visionary)


0
0
može karte :D

Objavljeno: 01.12.2013 14:32 - (superaleks)


0
0
2
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

3 + 4

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti