Освојите карте за балет у Мадлениануму

// Категорије: Магазин | Култура | Мадленианум |

Са месецом децембром стижу и нове представе у Мадленианум. Овога пута Пушкице вас воде на балет „Северна бајка“ који ће бити изведен 02.12.2013. године од 19:30 часова.

Као што је већ познато, карте за балет „Северна бајка“ добиће два најбржа пријављена корисника која оставе коментар на ову вест. 

Више детаља о балету можете погледати у наставку, а такође можете погледати и репертоар Мадленианума за децембар, са ценама прилагођеним за студенте.

“Северна бајка”, по тексту „Пер Гинт“ од Хенрика Ибсена, је спектакл у коме се уз сјајну музику удружио људски глас, певањем и говорењем, драмско збивање у коме су играчи употпунили и утемељили уметнички доживљај.

Бајковито тумачење вечне љубави и проблема у вези спознаје самог себе, сазревањем, одрастањем и дозревањем, уз могућност да се воли, пати, чека и дочека вољено биће…Све то сажето је на једном месту у балетској представи “Северна бајка”. Ибзенова драма и Григова музика прате пут одрастања и самоспознаје главног јунака, Пер Гинта, кроз многе необичне ситуације, пределе, сусрете са људима, доводећи га до тренутка зрелости. 

Редитељ и кореограф: Сташа Зуровац
У главним улогама играју балетски играчи: Милош Марјан као Пер Гинт, Бојана Жегарац као Солвеига
Вокални солисти: Н. Ненић, баритон, Ј. Стојковић, сопран, Т. Обреновић, мецосопран
Глумац: Бојан Кривокапић

Karte za balet Severna bajka osvojili su Visionary i Superaleks. Pratite Puškice i dalje i očekujte druge vredne nagrade!


Објављено: 02.12.2013 10:38 - (Пушкице)


0
0
i ja :)

Објављено: 01.12.2013 14:54 - (powerpuff)


0
0
ocu karte

Објављено: 01.12.2013 14:40 - (Visionary)


0
0
može karte :D

Објављено: 01.12.2013 14:32 - (superaleks)


0
0
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности