Азил 5 - најава концертне промоције новог албума

// Категорије: Инфо | Култура | Дом културе Студентски град |

У четвртак, 30.октобра бенд “Азил 5“ ће одржати концертну промоцију новог албума у великој сали Дома културе "Студентски град", популарном "Студењаку" на Новом Београду са почетком у 20h. Улаз на концерт ће бити слободан.

Азиланти ће овом приликом одсвирати уживо свој најновији, трећи по реду студисјки албум „Ако чујеш Истину, знаш ли шта ћеш с њом?“ који је објављен у јуну ове године посредством издавача Lampshade Media из Београда, као и материјал са претходна два студисјка албума. Нови албум се може преслушати на сервисима за стреаминг - Deezer, Spotify и YouTube, а актуелни сингл „Дани кад је секс силовао Љубав / Желим те“ тренутно се налази на свим водећим топ листама у региону.

Линк - спот: https://www.youtube.com/watch?v=Cpjue2Hd8Q8

Линк - албум: http://www.deezer.com/album/7980666

„Азил 5“ је новосадски музички састав који је прве кораке проходао 2005. године, од самог почетка искључиво се бавећи и интересујући за могућност ауторске музике. До сада је бенд објавио 3 студијска албума: „Страстан, го и бос“ (2008), „Нема човека данима“ (2011) и „Ако чујеш Истину, знаш ли шта ћеш с њом?“ (2014) као и 2 албума уживо „ИзЛивеНо у тишину“ (2009) и „Живи Азил“ (2013). Критичари их описују као бескомпромисан спој рок, поп и од скоро њорлд мусиц утицаја, док сами чланови бенда за себе кажу да поседују аутентичну фузију текста и ритма без стега ужих жанровских одредница. Азил 5 су Ненад Којић, Владимир Војновић, Борко Басарић, Сава Никић, и Душан Коларски.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 6

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности