Прича једног студента - Бромазепам

// Категорије: Магазин | Наш коментар | Факултет |

Шта се крије, иза кутије? Прочитајте исповест нашег колеге.

Испред зграде Факултета, пронађена је празна и одбачена, расцепана кутија Бромазепама. Екипа Пушкица је специјалном истрагом сазнала да је ову кутију користио један разочаран студент, под утицајем најновијих вести које су нас задесиле, јер просто више није могао да поднесе стварност овакву каква јесте .

Преносимо интервју са њим у потпуности.

(Пушкице - П)

(Анонимни студент - А)

П: Здраво студенту, можеш ли нам рећи, шта се иза кутије крије?

А: Ево Пушкице, право да вам кажем, разочарао сам се у свет. Просто више нисам могао нормално бивствовати у овом искривљеном простор-времену и решио сам да га другачије проживим, користећи ово умирујуће средство познатије као БРОМАЗЕПАМ, без кога ниједан (не)нормалан становник наше земље не може да прегура дан.

П: Ух, изгедаш прилично нервозно. Можеш ли нам објаснити како је све то почело?

А: Сад сам још и смирен, какав сам био пре конзумације.

Па за почетак, тамо негде пред Нову годину, идем ја факсом, И видим да је меди отпала глава. Ноћима нисам могао да спавам, смучила ми се и  празнична атмосфера и све. И чак кад су успели да му врате главу, ништа више није било исто.

П: И шта се онда даље догодило?

А: Па после пар терапија, успео сам да предбродим трауму…

И онда сам осмислио паклени план. Оно као стижу испити, сад ћу да издоминирам и онда охохо тамо негде при крају лета са својих крваво остварених 48 бодова, слећем у буџет. Али ме је стрефила чињеница да је за буџет од следеће године потребно 60 бодова, и тада је нешто  почело да ме стиска у грудима.  Знате оно, испитни рок, мислиш стално “рокнућу испите”, али уместо тога, ја лепо рокнух бромазепамчић. То је био једини начин да се носим са целом овом ситуацијом. Како ће се ствари даље одвијати - нисам сигуран. Знам само да ћу наставити да га конзумирам и да смирено чекам да ми кажу да ће генерално укинути буџет, и да смо постали екстензија Сингидудука/Џона Незбита.

Али да бисте схватили остатак приче, морам да вам објасним још пар ствари.

Рекли су ми, упиши ФОН и нећеш висити на бироу, и није ми било жао сваког динара који сам дао на оне безвезне припреме и пробне пријемне. Помирио сам се са чињеницом да ће моји родитељи морати да одвоје мало богатство да бих ја добио звање инжењера организационих наука. Помислио сам можда живећу нормално и да нећу бити као већина људи у нашој земљи која се свакодневно кљука антидепресивима и хепи пилулама. Али сам се мучки преварио.

П: Значи, кутију бромазепама си тако гневно бацио због тога?

А: Не, не. Морам да напоменем да сам успешно прешао преко чињенице да су нам тражили да додатно платимо поводом трошкова за функционисање Универзитета.

Али када сам чуо да ПОВЕЋАВАЈУ школарине, то је била кап која је прелила чашу, ма каква кап, ЦУНАМИ ! Мој бес је поништио дејство лека и тада сам разапео кутију бромазепама и зафрљачио је, нисам ни видео у ком је правцу отишла! Знам само да ми се све смрачило у том тренутку и тада сте ви наишли...

И желим само овако јавно да се извиним ЕкоФону што сам кутију тако немарно бацио, то се све, знате, десило у афекту. То је било јаче од мене.

П: Немој да се нервираш човече, верујемо да су се и они изнервирали. И њима ће сигурно да прешишају буџет због раста цена на мало.

А: Још су и нам забранили улаз на ФПН и не могу ни да препречим до Војводе Степе, него све около. Цео космос се уротио против мене. Опет сам се изнервирао, идем да купим још једну кутију.

Наш саговорник је изнада напустио разговор и упутио се ка најближој апотеци. Пошто нисмо успели да завршимо интевју са њим, желимо нешто јавно да му поручимо. Њему, и свима осталима који се овако осећају: Обриши сузе ФОН човече и моли Бога да је ово крај. Препоручујемо стари добри рецепт који решава све проблеме: две таблете, један вињак и тако на сваких шест сати. И за 10 година ти буде боље, таман док отплатиш студентске кредите.

Не мењајте канал, на правом сте месту...

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
15
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности